bart-bij-synarchisSinds de zomer van 2016 werk ik als zelfstandig adviseur, trainer en interimmanager in de culturele en sociale sector. Hiervoor heb ik als afgestudeerd algemeen econoom ruime ervaring opgedaan in uiteenlopende werkgebieden. Als riskcontroller van Aegon en FMO, als zakelijk leider van Hal4 en Productiehuis Brabant, als directiesecretaris van Paradiso en als adviseur kunst en cultuur bij LAgroup. Deze rijkdom aan ervaringen, kennis en inzicht zet ik graag in voor de culturele en sociale sector.

Naast mijn werk zit ik als penningmeester in de besturen van poppodium Bibelot in Dordrecht en Showroom Mama in Rotterdam en ben ik lid van de raad van toezicht van V2_ in Rotterdam. Daarnaast ben ik muzikant; ik zing, speel gitaar en piano én ik schrijf mijn eigen nummers. In de vrije uurtjes die ik weet te vinden ga ik naar mijn studio aan de Boompjes, waar ik op zoek ben naar de juiste sound, het juiste ritme en de juiste toon! Zoals ik ooit op een bumpersticker in New Orléans zag: All grown up, but still dreaming to be a rockstar!

In al mijn ambities, dromen en noeste arbeid word ik gesteund door mijn lieve vrouw en mijn drie schatten van kinderen. Met z’n vijven wonen we in de wijk Oosterflank in Rotterdam; de mooiste stad van Nederland!

 

Zie hier mijn uitgebreid CV: 20170221 CV Bart van de Laak